; ; Corona - mulighed for besøg
Gå til hovedindhold

Corona - mulighed for besøg

Midlertidige restriktioner for besøg på plejehjem, plejeboliger og aflastningspladser, når det er nødvendigt for at hindre smittespredning med Covid-19.

Styrelsen for Patientsikkerhed har d. 11.06.2020 pålagt kommunalbestyrelsen at udstede midlertidige restriktioner for besøg på plejehjem, plejeboliger og aflastningspladser, når det er nødvendigt for at hindre smittespredning med Covid-19. Med baggrund i dette påbud har borgmesteren truffet beslutning om at indføre de midlertidige besøgsrestriktioner på vores plejecentre og rehabiliteringscenter.

De midlertidige besøgsrestriktioner indebærer, at besøg primært skal foregå på udendørs arealer. Besøg på indendørs arealer kan ikke ske med mindre, at besøget sker i en kritisk situation, eller at besøget ikke kan foregå udendørs. I de tilfælde hvor et besøg som følge af beboerens helbredsmæssige tilstand eller som følge af de fysiske rammer for besøg ikke kan foregå udendørs, har den enkelte beboer, uden at der foreligger en kritisk situation, ret til at udpege 1-2 faste besøgspersoner, som kan aflægge besøg i beboernes lejlighed. Pårørende vil snarest muligt blive kontaktet af det enkelte plejecenter.